Enetime
I en enetime er der fuldstændig fokus på dig og din hund
og på netop den problematik, I har. 
Enetimer kan være en god idé, hvis du ønsker intensiv træning til at løse et specifikt problem og komme mere i dybden med den enkelte hund. Det kan være du ikke kan deltage i træning på hold pga. tidspunkterne eller andet, men alligevel ønsker at få hjælp til træning af din hund. Det kan også være, at din hund har svært ved at koncentrere sig på træningspladsen og andre steder, hvor der er for mange forstyrrelser, har du brug for tips og nye idéer i din træning eller blot generel træning, der styrker dit sammenhold med hunden.
Adfærdsproblemer kan opstå pludseligt eller komme snigende, og problemerne spreder sig som ringe i vandet. Jo hurtigere du bliver opmærksom på, at der er et adfærdsproblem, og gør noget ved det, desto nemmere vil det være at arbejde med problemet.

Få en god start! En enetime er ikke kun til dig, der allerede har en hund med et problem. Det er altid nemmere at forebygge problemer end at træne dem væk, når de først er opstået. Så hvis du netop har fået en hund om det er en voksen eller er hvalp, kan en enetime også være noget for dig. Jo flere gode vaner vi kan lære vores hunde, jo mindre tid skal vi bruge på at træne uvanerne væk. Enetimer kan også være for børnefamilien, der har brug for ideer til hvordan børnene involveres i den daglige omgang og træning med hunden. I vil få redskaber til at opbygge de ideale rammer for jer, børnene og hunden

Uanset hvad årsagen er, skal du være velkommen til at kontakte mig med henblik på en enetime, træningen kan foregår hjemme hos dig, på træningspladsen eller ude i naturen, hvor man bl.a. kan lave sporarbejde og aktivering.

Eksempler på enetimer:
 • Gå pænt i snor
 • Indkald
 • Kontakt
 • Sit, dæk, stå
 • Apport
 • Aktivering i hverdagen
 • Lydigheds træning
 • Motivation og samarbejde
 • Hvalpestart
 • Klikkertræning
 • Stress
 • Lydangst
 • Aggression
 
Eller hvis du på andre måder mangler positiv inspiration til, hvordan du kommer videre med din egen træning.

Det er også muligt at dele en enetime således, at i er flere til træningen. I bestemmer undervisningens indhold.
 

Når du vælger en enetime, får du hjælp til præcis dine problemer. I en enetime vil du får personlige tips og vejledning, og jeg klæder dig på til selv at kunne fortsætte træningen på egen hånd. Jeg giver dig brugbare træningsredskaber til, hvordan du aktiverer din hund på en sjov og varieret måde. Jeg tager højde for din races umiddelbare drifter og interesser og behov for problemløsningsopgaver.
 Træningsplan:

Hvis du ønsker det, udarbejder vi en skriftlig vejledning med løsninger og træningstiltag tilpasset dig, din hund og jeres hverdag.


Behandlingsplan i adfærdsproblemer:
Ved adfærdsproblemer foregår konsultationen ofte hjemme i hundens vante omgivelser, med en varighed på ca. 2 timer. Efterfølgende vil i modtage en skriftlig behandlingsplan, der indeholder en beskrivelse af jeres fremtidige arbejde, for at få løst problemet. Problemet bliver ikke løst ved en konsultation hos mig, jeg giver jer redskaberne. Det er jeres efterfølgende arbejde, der er alt afgørende for tingene lykkes. Jeg vil selvfølgelig give løbende rådgivning på telefon og mail.
​Hvis I kommer med problematikker jeg ikke har kompetence til, henviser jeg videre til kompetente behandlere.

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite