Indehaver af kennel Djurhuus - Rikke
 
Jeg er en kvinde af årgang 78, der er bosiddende i Nordsjælland, sammen med mine 2 drenge på henholdsvis 9 og 5 år.
 
Jeg har 3 rottweilere – Simba på 10 år, Dasher på 6 år og Griba på 3 år. De bliver alle trænet i brugshundeprogrammet (IPO: spor-lydighed-c.arb). Som et out break i hverdagen træner vi også Tricks og Rally. Prøver og konkurrencer i de forskellige hundesportsgrene er noget vi deltager i med glæde.

Jeg er uddannet instruktør og klikkerinstruktør hos Vores Hundecenter og er påbegyndt adfærdsbehandler uddannelsen samme sted.

Jeg brunger meget tid på at træne min hunde, og træner mange forskellige steder. Jeg træner bl.a. rally og alm. lydighed hos Vores-Hundecenter og hos Nordhund. Jeg træner også i Helsinge Rottweilerklub, som er en kreds under Rottweilerklubben Danmark. Her har jeg også fungeret som træner siden 2006, og ligeledes også siddet i bestyrelsen, nu som næstformand. Jeg har siddet i Brughunderådet i Rottweilerklubben Danmark fra 2008-2012, hvilket har været utrolig spændende og lærerigt, og har givet mig en utrolig stor kendskab til hundeverdenen - både på godt og ondt ;-) Yderligere har jeg siden 2008 siddet i uddannelsesudvalget i Rottweilerklubben Danmark og varertager uddannelser og kurser på Sjælland. 


 
Oliver har lavet lagkage til Dasher's 2 års fødselsdag Oliver til junior udstilling i Ishøj Rottweilerklub med Zandonaia's Zeje ZELMA Zaphira

De vandt ;-)
Magnus og Griba Oliver med Topper og Luca
Klik her for at få dit eget GoMINIsite